Onze 5 favoriete kleding webshops voor mannen

Hoewel deze blog vooral vooral gericht is op vrouwen, kunnen mannen qua kleding ook niet achterblijven. Mocht jij toevallig je vriendje of man kleden hebben wij in dit artikel de 10 beste shops op een rijtje gezet om je kleding te kopen. Gewoon online, vanuit je luie stoel. En voor sommige webshops geldt zelf kleding vandaag besteld, morgen in huis.

5. Score

Erg leuke webshop die veel artikelen heeft van bekende merken zoals Replay, Chasin, en meer. Van jeans en broeken tot boxers en riemen. Bekijk de webshop eens van Score.

4. Zalando

Wellicht al bekend als grote aanbieder van kleding en schoenen voor vrouwen, maar de mannen webshop is ook niet klein. Tienduizenden jeans, schoenen en accessoires vind je bij Zalando mannen en bij hun outlet kun je altijd wel een goede deal scoren. Je kunt bij Zalando ook kleding met acceptgiro betalen.

3. WE Fashion

Ben je iets meer op budget? De WE heeft vaak betaalbare kleding van top kwaliteit en tegen de laatste mode. Van casual kleding tot zakelijke kleding zoals pakken, overhemden en stropdassen.

2. H&M

Zeer bekend in menig winkelstraat en ook online biedt H&M een grote collectie aan voor mannen. Waar de winkels op straat veel gevuld zijn met damesmode is de webshop ook rijkelijk gevuld met herenmode. Bekijk dus hun webshop eens.

1. Scotch & Soda

Hoewel ze ook vrouwenkleding leveren is Scotch & Soda en merk waar menig Amsterdammer en Nederlander trots op is. Vanuit Amsterdam verkoopt Scotch & Soda hun hippe kleding over de hele wereld. Of je nou reist naar New York of naar Aziƫ, je komt Scotch's kleding ongetwijfeld tegen in de brand stores. Bekijk daarom zeker eens hun webshop om te zien of hun kleding wat voor jou of voor je man is.

Wij hopen dat dit artikel je nieuwe webshops heeft doen ontdekken en hopen dat je snel weer een berichtje leest op Digital Chocolate.

Groetjes!